gratis sportspreekuur

Blessure opgelopen in het weekend? Wij zijn er voor je!  Elke maandag van 08.00 - 08.45 uur bij Fysio Vechtdal Nieuwleusen. 

Voor wie

Het spreekuur is bedoeld voor alle sporters met klachten aan of van het bewegingsapparaat. Het betreft dan met name klachten waarbij de expertise van een sportfysiotherapeut gewenst is. Dat kunnen zowel langdurige klachten zijn die onvoldoende herstellen of acute klachten waarbij snelle beoordeling gewenst is

Wat houdt zo'n sportspreekuur in
Mensen met een acute of chronische sportblessure worden tijdens dit sportspreekuur gescreend, waarna bepaald wordt wat voor deze persoon het meest optimale traject is om zo spoedig mogelijk tot herstel van deze blessure te komen.


In een screening wordt door middel van een vraaggesprek over aard en ontstaan van de blessure, een lichamelijk onderzoek en het uitvoeren van enkele lichamelijk (onderzoeks)testen een duidelijk beeld geschept over de precieze aandoening en haar ernst. Daarna wordt bepaald welk vervolg traject het meest passend is bij u. Het is mogelijk dat de fysiotherapeut adviseert om een afspraak te maken, of de afspraak gelijk in de agenda zet, voor een uitgebreidere beoordeling.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via onze mail info@fysiovechtdal.com - voicemail 0529 48 20 85 
Het is ook mogelijk om aan te melden via onderstaand contactformulier. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.